EKİPLERİMİZİN ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

EKİPLERİMİZİN ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Kovid-19 salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ilçemiz genelinde dezenfekte çalışmaları devam ediyor.

Belediyemiz Park ve Bhçeler Müdürlüğü dezenfekte ekipleri, halkımızın yoğun olarak bulunduğu pazar yerlerinde bir gün öncesinden yapılan dezenfekte çalışmalarına devam ederken, pazar tezgahları kalktıktan sonrasında da dezenfekte işlemlerini tekrarlıyor.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Belediye ekiplerimiz, ilçemizde gerçekleştirdiği dezenfekte çalışmalarına hummalı şekilde devam ediyor. Maske dağıtımı ve gıda paketi yardımlarımız sürüyor. Belediyemizin tüm imkanlarını halkımız için seferber etmeye devam ediyoruz. Biz belediye olarak sahadayız ve halkımızın yanındayız." diye konuştu.