EKİPLERİMİZİN ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

1EKİPLERİMİZİN ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ilçemiz genelinde dezenfekte çalışmaları devam ediyor.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü dezenfekte ekipleri, ilçe genelindeki ana arterlerin ve kaldırımların arasözlerle dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ekiplerimiz, sahil yürüyüş yollarının ve bu yollar üzerindeki köprülerinde dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Halkımızın sağlığına verdiğimiz değerin bilincinde olan ekiplerimiz rutin olarak vatandaşlarımızın sıklıkla bulunduğu bankalar, bankamatikler, muhtarlık binaları, belediye hizmet binaları, noterler, sağlık ocakları, PTT binası, okulların açık olan kısımları, otobüs durakları, halk eğitim merkezi ve taksi durakları ile birlikte üst geçitleri dezenfekte etmeyi sürdürüyor.

Öte yandan Atatürk parkında çimleme işlemlerini tamamlayan ekiplerimiz daha güzel bir Kemer için, parkların ve yeşil alanların bakım çalışmalarına, kaldırım ve yolların temizlik çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Belediye ekiplerimiz, ilçemizde gerçekleştirdiği dezenfekte çalışmalarına hummalı şekilde devam ediyor. Belediyemizin tüm imkanlarını halkımız için seferber etmeye devam ediyoruz. Biz belediye olarak sahadayız ve halkımızın yanındayız." diye konuştu.