EKİPLERİMİZ, KEMER’İN ÇEVRESİNİ GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

EKİPLERİMİZ, KEMER’İN ÇEVRESİNİ GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nun talimatıyla, belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Kemer’in çevresini düzenleyerek daha modern bir hale getirmeye devam ediyor.

Ekiplerimizin yaptığı çalışmalar kapsamında, Ahmet Erkal Spor Tesisleri’nde yapımı devam eden halk eğitim ve etüt merkezinde çalışmalar devam ediyor.

Göynük Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde 23 metre genişliğinde bin metre uzunluğundaki kaldırım, refüj, yağmur suyu drenajı ve yol yapım çalışmalarını hız kesmeden devam ettiren ekiplerimiz, Arslanbucak Mahallesi’nde de dere ıslah çalışmalarını sürdürüyor.

71320438_1224095921111653_5600354521797623808_n

Belediye olarak kendi ürettiğimiz beton blok büzler ile yol yapım çalışmalarını hızlandıran ekiplerimiz, Ulupınar Mahallesi Alasini mevkisinde de yolların yapım işlerini devam ettiriyor.

Ekiplerimiz öte yandan, Arslanbucak Mahallesi’ndeki Kur’an Kursunun iç ve dış cephe boyama işini de tamamlayarak, halkın kullanımına kazandırdı.

Başkanımız Topaloğlu, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamasında, “Belediyemizin tüm ekipleri, Kemer için gecesini gündüzüne katarak çalışmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçe genelinde çalışmalarına hız kesmen devam ediyor. Yeni yollar, kaldırımlar, refüjler yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca Ahmet Erkal Spor Tesisleri’nde eğitime destek vermek amacıyla halk eğitim ve etüt merkezinin yapım çalışmaları da devam ediyor. En kısa zamanda bütün çalışmalar tamamlanacaktır. Amacımız sadece Kemer’e ve halkımıza hizmet etmek.” dedi.