EKİPLERİMİZ DAHA GÜZEL BİR KEMER İÇİN ÇALIŞIYOR

EKİPLERİMİZ DAHA GÜZEL BİR KEMER İÇİN ÇALIŞIYOR

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ekiplerimiz, Çamyuva, Tekirova, Kemer, Göynük ve Beldibi’nde bulunan park ve yeşil alanların bakım işlemlerini yaptı. Atatürk caddesinde, Saat Kulesi ile Çınarlı Kavşak arasında bulunan orta refüjde peyzaj çalışmalarını tamamladı.
Belediye ekipleri daha güzel bir Kemer anlayışı ile çalışmalarına Kındıl Çeşme günübirlik alanda ve Mustafa Ertuğrul Aker Parkında düzenleme yaparak devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında, Mustafa Ertuğrul Aker Parkında sulama sistemi çalışmaları tamamlandı ve tesviye işlerine başlandı. Bununla birlikte Kındıl Çeşme’de ise damla sulama sistemi kurularak kumlama çalışması yapıldı.

Ülke genelinde etki gösteren koronavirüs salgını kapsamında, ekiplerimiz tedbiri elden bırakmayarak, çocuk parkları, otobüs ve taksi duraklarında dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirdi.