Eğitime 8 Milyon Lira

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, sosyal belediyecilikte bir marka haline geldiklerini belirterek, “Göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana eğitime destek için yaptığımız hizmetlerin maddi karşılığı 8 milyon lirayı buldu” diye konuştu.
Eğitime, yaşlılara, engellilere, gençlere, kadınlara, şehit ve gazilerimize verdiği özel hizmetlerle bir marka haline gelen Kemer Belediyesi, bu hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.
OKULLARA HİZMET ATAĞI
Öğrencilerin başarısını teşvik için canla başla çalıştıklarını kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Okulların altyapı eksiklerinin giderilmesi, bahçe ve peyzaj düzenlemelerinin yapılması, öğrencilere karne hediyesi olarak tablet verilmesi gibi hizmetlerimiz devam ediyor. Çocuklarımızı spora yönlendirmek ve çevre bilincini geliştirmek için yaşı müsait olan tüm öğrencilere bisiklet hediye ediyoruz. Hedefimiz ilçemizdeki tüm çocuklarımızı bisiklete kavuşturmak” diye konuştu.
ARTARAK DEVAM EDECEK
Eğitime verdikleri desteği her geçen yıl artırarak sürdürdüklerine dikkat çeken Başkan Gül, “Göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana eğitime verdiğimiz desteğim maddi karşılığı 7 milyon lirayı aştı, 8 milyon liraya yaklaştı. Gönül ister ki daha çok hizmet verelim. Turistik tesislerden 30 milyona yakın alacağımız var. Bu yıl turizm iyi giderse tesisler bize ödemelerini yapacak biz de bunu hizmete çevireceğiz. Böylece ilçeye yaptığımız hizmeti katlayarak artıracağız” şeklinde konuştu.