EĞİTİM VARSA, GELECEK VAR!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçedeki okullarda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.
‘Eğitim varsa gelecek var’ sloganıyla hareket eden Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, pandemi tedbirleri kapsamında açılan okullardaki öğrencileri ve öğretmenleri ziyaret etti.
Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, okul bahçesinde basketbol oynayan öğrencilerle de basketbol oynadı.
Başkan Topaloğlu, geleceğin teminatı olan öğrencileri yetiştiren öğretmenlerle de sohbet etti. Eğitime verdikleri desteklere ara vermeden devam edeceklerini belirten Başkan Topaloğlu, öğretmenlere görevlerinde başarılar diledi.
Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Okullarımızı ziyarete ederek öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya geldik. Okullarımızın ihtiyaçlarını yerinde gördük ve gerekli bütün bilgileri aldık. Yaptığımız kırtasiye dağıtımı, okullara klimaların alınması ve montajı, okullarımızın boyanması gibi desteklerimiz devam ediyor. Eğitimin olmadığı hiçbir yerde başarı olmaz.” diye konuştu.