Dünyanın En Prestijli Turizm Fuarı ITB Berlin Başladı

Kemer Belediyesi bölge tanıtımına bir yenisini daha ekleyerek Berlin fuarına katıldı.
Dün başlayan ve Kemer Belediyesinin de katıldığı 12 Mart'a kadar devam edecek olan fuar, 51’inci kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Açılış töreninden konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Almanya olan ilişkilerin daha iyi olacağına inandığını belirtti. Çavuşoğlu “Almanya’ya bu başarılı fuarı bir kez daha düzenlediği için teşekkür ediyorum. Alman dostlarımızı Türkiye’deki güzel tesislerimize bekliyoruz. 2017 turizm sezonu herkese hayırlı olsun. Birazdan fuar alanını gezeceğiz. Yalnızca Türkiye değil, diğer ülkelerin stantlarını da gezip turizmin genel durumu hakkında bilgi edineceğiz” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Mevlüt Çavuşoğlu fuar alanını gezerken Kemer Stadını da ziyaret ederek fuarda görev yapan Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel’den çalışmalar hakkında bilgi aldı ve başarılar diledi.