DTO'DAN BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU'NA ZİYARET

1

DTO'DAN BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU'NA ZİYARET

Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Necati Topaloğlu, DTO ile deniz turizmi konusunda her zaman işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi.

Deniz turizminin Türkiye için önemine değinen Başkanımız Topaloğlu, "Ülkemizde turizm sektörü önemli bir destinasyon. Deniz turizmi bunun önemli bir parçası. Biz de bu destinasyondan Kemer'e katkı yapmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. DTO ile sürekli işbirliği içinde olacağız." dedi.

2

DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin ise misafirperverliklerinden dolayı Başkanımız Topaloğlu'na teşekkür ederek, işbirliği içinde önemli projelere imza atmak istediklerini kaydetti.

Ziyarette, Şube Müdürü Cüneyt Koşu, Kemer Bölge Sorumlusu ve Kemer Su Sporları Derneği Başkanı Abdurrahman Aydın, ve DTO yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.