DOSTLARIMIZI ASLA UNUTMUYORUZ

DOSTLARIMIZI ASLA UNUTMUYORUZ

Dünyada etkisini devam ettiren yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle belediye olarak sokak hayvanlarını da unutmuyoruz.

Hayvan severler tarafından beslenen sokak hayvanları, virüs salgını nedeniyle sokağa çıkamayan hayvan severler tarafından yeterince beslenemiyor. Bunun farkında olan belediye ekiplerimiz, hızlı bir planlama ile rutin olarak yaptığı sokak hayvanlarını besleme çalışmalarının yanı sıra besleme alanlarını artırdı.

Küçük dostlarımızı unutmadan onların yardımına koşan belediye ekiplerimiz, besleme alanlarını daha da arttıracaklarını kaydetti.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Sokak hayvanlarını asla unutmadık. Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Tedbirler kapsamında evlerinden çıkamayan hayvan severlerin, sokak hayvanlarını yeterince besleyemediğinin farkındayız. Ekiplerimiz besleme alanlarını arttırdı ve küçük dostlarımıza sahip çıkıyoruz. Değerli halkımız bize 814 75 44 numaralı telefondan ulaşarak besleme yapılmasını istedikleri noktaları söyleyebilir. Bu zor günlerde sokakta yaşayan hayvanlar bize emanet." diye konuştu.