EKİPLERİMİZ DAHA YEŞİL BİR KEMER İÇİN ÇALIŞIYOR

71338475_1224121951109050_3462186357214937088_n

EKİPLERİMİZ DAHA YEŞİL BİR KEMER İÇİN ÇALIŞIYOR

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nun talimatıyla, belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, turizmin kalbinin attığı yer olan Kemer’de, yeşil alanların bakımını yapıyor.

Ekiplerimiz, çalışmalar kapsamında, Çamyuva Mahalle girişi ve Deniz Caddesi üzerinde bulunan yeşil alanlarda çim biçme ve tırpanlama işlemlerinden sonra arazöz ile sulama yaptı.

Ağvalı Mehmet Paşa ve Mehmet Akif Ersoy Parkı’nda çim biçme, Adnan Menderes Parkı, Hürriyet Caddesi 59. Sokak ve Dumlupınar Caddesi 74. Sokaktaki parklarda da tırpanlama işlemleri gerçekleştiren ekiplerimiz, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Daha düzenli yeşil alanlar oluşturmak için gece gündüz demeden çalışan ekiplerimiz, Tekirova Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde, yabani ot temizliği ile ağaç budama işlemlerini de tamamladı.

Beycik İlkokulu’nun bahçesindeki çimlerin biçimi ve park alanındaki oyun gruplarının altına kum takviyesi yapan ekiplerimiz, Göynük ve Beldibi mahallelerinde de parklarda ve orta refüjlerde budama, çim biçme çalışmalarını tamamladı.