DAHA MODERN KEMER İÇİN ÇALIŞIYORUZ

DAHA MODERN KEMER İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, ilçe merkezinde yer alan Kemer Halk Plajı ve Olbia Park’ta yapımı devam eden çalışmaları inceledi.
Olbia Park’ta belediye ekiplerimizin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Başkanımız Topaloğlu’na, Belediye Başkan Yardımcımız Emin Gül de eşlik etti.
Olbia Park’ta yapılacak çalışmalar kapsamında, park içerisine daha modern bir çay bahçesi, oturma alanları, tuvaletler ve daha yeşil bir alan yapılması planlanıyor.

HALKIN PLAJI GENİŞLEYECEK
Kemer Halk Plajı’nda da düzenleme çalışmalarına hızla devam eden belediye ekiplerimiz, çalışmalar kapsamında, duşa kabinler, tuvaletler, engelli tuvaletler, soyunma kabinleri yapılacak.

Plajda yapılacak düzenleme çalışmaları sonucunda halkın ve ilçemize gelen misafirlerin denize daha rahat girebilmesi için bir zemin oluşturulacak. Plajın etrafını daha fazla genişletmek için işlerini son hızla sürdüren belediye ekiplerimiz, tüm çalışmaları turizm sezonu öncesi bitirmeyi planlıyor.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Olbia Park’ta düzenleme çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Burada halkımızın daha yeşil bir alanda daha modern kafelerde ve çay bahçelerinde vakit geçirebilmeleri için çalışıyoruz. Halk plajında da çalışmalarımız devam ediyor. Plajımızı daha fazla genişletiyoruz. Halkımız daha rahat denize girebilecek. Belediyemize ait olan plajımızda şezlongları da koyacağız. Makul bir ücret karşılığında isteyenler kiralayabilecek. Kemer’i daha modern bir yer haline getirmek için çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştu.