Çıralı’da Dev Dalgalar Dere Yatağını Yine Kapattı

Çıralı Mahallesi’nin Karaburun mevkide bulunan dere geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda dev dalgalar nedeniyle tıkandı.

Bu gün sabah erken saatlerde Kemer Belediyesi ekipleri Çıralı’ya müdahale için ilk olarak dere yatağında çalışmalara başladı.

Olay yerinde bulunan Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Can ve Ulupınar Muhtarı Habip Altınkaya’da çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Dere yatağını açmaya çalışan ekipler, 4-5 metreyi bulan dalgaların ortaya çıkarttığı köpük nedeniyle yaklaşık olarak 100 metrelik sahilin bir kısmı deniz suyu ve köpük altında kaldı. Dere yatağının tıkanması sonucu sahil şeridinde bulunan restoran ve işletmelerde su baskını yaşanmaması için çalışmalar devam ediyor.
Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Can Antalya genelinde etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle oluşan olumsuzlukları önlemek amacıyla Kemer Belediyesi’nin tüm birimlerinin her an hazır olduklarını söyledi. Çıralıdaki çalışmalara da değinen Başkan Yardımcısı Can, Geçtiğimiz yıl çalışma yaptığımız dere tıkanmıştı. İç kısımlarda bulunan Restoran ve Pansiyonlar zor durumda kalmışlardı. Geçtiğimiz yıl yaşadığımız bu sıkıntıları yaşamamak için tıkanan dere yatağını tekrar temizliyoruz. Dedi