Chp’li Kadınlardan Başkan Gül’e Ziyaret

Geçtiğimiz hafta göreve seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Kemer ilçe Kadın Kolları Başkanı Gökçe Bozkurt ile yönetim kurulu, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret etti. Gül, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.

12 Ocak Cuma günü yapılan seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Kemer İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilen Gökçe Bozkurt ile kadın kolları yönetiminde yer alan Türkan Adaletli, Berrin Altay, Nurgül Gül, Rabia Baltacıooğlu, Nevin Salovo, Dilek Cesur Bağlan, Suzan Seyhan, Tülay Kaçıran ve Behice Demirsu ile birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti.

“KADINLAR ÇOK ÖNEMLİ”

Gökçe Bozkurt’a ve yönetiminin yapacağı tüm hizmetlerin Kemer’e hayırlı olmasını dileyen Başkan Gül, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ve fikirleri doğrultusunda yapacağınız görevde üstün başarılar diliyorum. Başarılı olacağınıza da inanıyorum. Biz de sizin yönetiminize her zaman destek olacağız. Siz de bize hizmetlerimizde yol gösterici olacaksınız. Kadınlarımız bizim için çok önemlidir” diye konuştu.

BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

CHP Kemer İlçe Kadın Kolları Başkanı Gökçe Bozkurt’a Başkan Mustafa Gül’e ilgisi ve desteği için teşekkür etti. Ziyaret sonunda Başkan Mustafa Gül, CHP’li kadınlar ajanda ile şemsiye hediye ederken ve toplu fotoğraf da şemsiyeli çekildi. Ziyarette Kemer Belediye Meclis üyesi Semih Top da hazır bulundu.