CHP’li Gençler Başkan Mustafa Gül’ü Makamında Ziyaret Etti

Antalya Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa ve Kepez İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları ve İlçe Sekreterleri Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek “Bağımsız Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü CHP” de görmek istediklerini söylediler.
Cumhuriyet Halk Partili Gençleri makamında ağırlayan Başkan Gül gençlerle siyaset hakkında bir süre sohbet ederek gençlerin görüş ve önerilerini de dinledi.
Kendisinin de genç yaşta siyasete başladığını söyleyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Siyaset uzun soluklu bir yoldur ve çok mücadele etmeniz gereken bu yol da yılmadan, yorulmadan, bıkmadan ve arkanıza bakmadan hedefinize yürüyün, hiç kimsenin ve hiç bir engelin sizi yolunuzdan çevirmesine izin vermeyin. İdeallerinizden vazgeçmeyin” nasihatinde bulunmayı da ihmal etmedi.
Muratpaşa Gençlik Kolları İlçe Sekreteri Sarp Yoldaş Demirel ise yaptığı açıklamada; öncelikle Mustafa Başkanımızın misafirperverliği için şahsına teşekkür ediyoruz. Partimize gelme haberini dört gözle bekliyoruz. Kendisi gelmeden biz gelip bir ziyaret edelim dedik. Umarım en kıssa zamanda çok değerli parti rozetimizi yakasında görürüz. Ayrıca bizlere yakın ilgi gösteren Kemer belediye personeline şahsım ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Dedi