CHP Kaş Yönetiminden Başkan Gül'e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kaş İlçe Başkanı Süleyman Ulaş Akbaş, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek CHP’ye katılımından dolayı kutladı.

Geçtiğimiz mayıs ayında CHP’ye katılan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Kaş İlçe Başkanı Süleyman Ulaş Akbaş ile İlçe Bilişim Sorumlusu Mehmet Vural Arıkan, CHP Kemer İlçe Bakanı Erdem Cesur ile birlikte Başkan Gül’ü ziyaret ettiler. Başkan Mustafa Gül’ün CHP’ye katılımından dolayı çok mutlu olduklarını kaydeden CHP Kaş İlçe Başkanı Akbaş, “Yuvaya dönüşünüz partimize yeni bir heyecan getirdi. Batı Antalya’da artık güçlüyüz. Başarılı çalışmalarınızı takdirle takip ediyoruz” dedi. Ziyaretinden dolayı CHP Kaş heyetine teşekkür eden Başkan Gül de, “İl, ilçe ve mahalle örgütlerimiz el ele vererek güç birliği yapacağız. Önümüzdeki seçimlerde partimizi hem yerelde, hem de ülke genelinde iktidara taşımak için canla başla çalışacağız” diye konuştu.