Chp İl ve İlçe Yönetiminden Nezaket Ziyareti

CHP İl Başkan yardımcısı Tamer Arı ve beraberindeki heyet Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ettiler.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan Yardımcısı Tamer Arı, Yönetim Kurulu üyesi Mithat Aras, CHP Kemer İlçe Başkanı Erdem Cesur ve CHP Kemer İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Kemer İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret ile ilgili olarak açıklama yapan CHP İl Başkan yardımcısı Tamer Arı; “Öncelikle gelişimiz nezaket ziyareti. Ama güncel referandum konusu ana sohbetimizin içeriğiydi. Başkanımızın tecrübelerinden faydalanmak üzere referandum sürecinin ne şekilde götürülebileceği konusunda karşılıklı görüş alışverişi yaptık. Kendisi, Kemer ve Antalya siyasetinde önemli bir şahsiyet. Dolayısıyla CHP İl yönetiminden arkadaşlar olarak da Mithat arkadaşımla beraber, İlçe başkanımız Erdem bey organizasyonunda Mustafa Başkanımızı ziyarete geldik.” Arı, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün CHP süreci ile ilgili olarak; “Süreç devam ediyor, herhangi bir sorun yok. Ama şu andaki gündem tabii ki referandum. Daha sonraki görüşmeler olarak görebiliriz bu konuyu.
” GÜL; “BEN BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKANIYIM VE HERKSE AYNI MESAFEDEYİM”
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise ziyaret ilgili olarak; “Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir çalışma sistemi var. O sistem doğrultusunda Kemer’deki sivil toplum örgütlerini dolaşmaya çıkmışlar bu konuda bizi de ziyaret ettiler. Tabii ki bir siyaset değil sadece bir ziyaret anlamında bunu yaptılar. Tabii ki Cumhuriyet Halk Partisinin şekli, Genel Başkanının açıklaması zaten ortada, Hayıra çalışıyorlar. Bize de sadece nezaket ziyareti yaptılar. Bizde kendilerine söyledik zaten, biz bağımsız bir Belediye Başkanıyız. Siyasi yönümüz olmadığı içinde biz kendilerine çayları ikram ettik gönderdik. İlerideki süreç zaten kendileri de açıkladı. Süreç ne olur bilmiyoruz. Biz yerel yöneticiyiz. Her siyasi partiden destek alan bir siyasi duruşum var. Onun içinde biz herkese aynı uzaklıkta ve herkese aynı yakınlıkta siyasetimizi yapmaya devam edeceğiz.”