ÇEVREYE DUYARLI BİR BELEDİYEYİZ

68461893_1192359254285320_4675252453531189248_o_1192359244285321ÇEVREYE DUYARLI BİR BELEDİYEYİZ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nun talimatıyla, belediye ekiplerimiz ve çevre dostları, Alacasu Koyu sahilinde temizlik yaptı.

Belediyemizin proje ortağı olduğu "Temiz Akdeniz Toplum Tabanlı Geri Dönüşüm Projesi" kapsamında, Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Doğa Koruma Merkezi (DKM) gönüllüleri işbirliğince yapılan temizlik etkinliğine, Belediye Başkan Vekilimiz Emrah Ayhan, Başkan Yardımcımız Mustafa Bilici ve çevre dostu vatandaşlar katıldı.
Sahilde yapılan temizlik etkinliğinde vatandaşlara, sıfır atık yönetmeliğine uygun olarak evsel atıklar için gri, geri dönüşüme kazandırılan atıklar için de mavi renkli çöp torbası verildi.

Halkımıza ve ilçemize gelen yerli ve yabancı misafirlere daha güzel bir Kemer sunabilmek için sahilde temizlik yapanlar, vatandaşlara da gerekli bilgilendirmelerde bulundu.

Alacasu Koyu’na İzmir’den tatile gelen bir vatandaş, Başkan Yardımcımız Mustafa Bilici ile sohbeti sırasında, koyda tuvalet ve duş kabini eksikliği olduğunu söyledi.

Başkan Yardımcımız Bilici ise cevap olarak “Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, bu konuyla yakından ilgileniyor. Burası Milli Parklara bağlı olduğu için tuvalet ve duş yeri yapımına izin verilmiyor. Ama başkanımızın girişimleriyle Antalya Valimiz Münir Karaloğlu öncülüğünde kuruldan karar çıktı ve bungalov tarzı bir tuvalet ile duş yeri yapılacak. Gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından halkımızın bu ihtiyacını gidermiş olacağız. Başkanımız Necati Topaloğlu, halkımız için elinden geleni yapıyor ve yapmaya da devam edecek.” dedi.

Başkan Vekilimiz Emrah Ayhan ve Başkan Yardımcımız Mustafa Bilici, daha sonra temizlik etkinliğine katılanlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.