Cennete Giden Yol

Kemer’in cennet köşelerinden biri olan Kesme Boğazı’na ulaşımı kolaylaştırmak için harekete geçen Kemer Belediyesi ekipleri yolun bozuk kısımlarını asfaltladı.

Kemer ilçe merkezine 6,5 kilometre mesafede bulunan ve turistlerin uğrak yeri olan Kesme Boğazı’na ulaşım artık daha kolay olacak. Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kuzdere Mahallesi Kesme Boğazı yolunun bozuk olan yaklaşık 600 metrelik kısmında asfaltlama çalışması yaptı.

ULAŞIM ARTIK DAHA KOLAY
Kemer’de yaşam kalitesini artırmak ve ilçe turizmini geliştirmek için başlattıkları hizmet seferberliğine hız kesmeden devam ettiklerini kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül , “Yapılan çalışma ile hemşerilerimiz ve konuklarımız Kesme Boğazı’na daha kolay ulaşacak. Asfaltımız hayırlı olsun” dedi.

NASIL GİDİLİR?
Beydağları Milli Parkı içerisinde yer alan Kesme Boğazı, muhteşem görüntüsünün yanı sıra Kemer Orkidesi ve Olimpos Safranı gibi endemik bitki türlerinin yetiştiği bir bölgedir. Kemer ilçe merkezinden araçla 14 dakikada ulaşılabilmektedir. Ayrıca, Kesme Boğazı yolu bisikletseverlerin tercih ettiği rotalardan biridir. Kesme Boğazı’na girişler ücretsizdir.