ÇAMYUVA HALKIYLA BİRARAYA GELDİK

67892510_1185999604921285_6951343386766868480_o_1185999594921286ÇAMYUVA HALKIYLA BİRARAYA GELDİK

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nun yaptığı halk toplantıları, Çamyuva Mahallesi’ndeki toplantıyla devam etti.

Çamyuva Mahallesi Yellice Kahvehanesinde yapılan toplantıya, Başkanımız Topaloğlu’nun yanı sıra, Başkan Yardımcılarımız Mustafa Bilici ile Gülsüm Bal, meclis üyeleri Emrah Ayhan, İsmail Aka, Emin Gül, Ahmet Can, Ramazan Kal, birim müdürlerimiz, Çamyuva Mahalle Muhtarı Rıdvan Vicir ile vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan Başkanımız Necati Topaloğlu, konuşmasına, mahalleye kattığı hizmetlerden dolayı önceki dönemlerde belediye başkanlığı yapanlara teşekkür ederek başladı.

ALACASU KOYU İÇİN GİRİŞİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Çamyuva’da daha fazla yeşil alan oluşturmak için her türlü çalışmayı yapmaya hazır olduklarını anlatan Başkanımız Topaloğlu, “Kemer Belediyesi Kındılçeşme Piknik ve Halk Plajı’nı halkımızın hizmetine sunduk. Burada tuvaletler, soyunma kabinleri, duş kabinleri, çay bahçesi, piknik masaları ve mangal yerleri var. Halkımız artık burada rahatça vakit geçirebiliyor. Aynı şekilde Göynük mahallemiz ile 155 kafenin yanında belediyemize ait halk plajımız var. Aynı düşünceyi Alacasu Koyu için de düşündük. Ama buranın mülkiyeti Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü’ne ait. Biz bu konuyu Antalya Valimiz Münir Karaloğlu’na ilettik. Buranın temizliğini zaten yapıyoruz. Bozuk yollarda da düzeltmeler yapacağız. Burayla ilgili kuruldan karar çıktı ancak sadece tuvalet ve duş yeri yapma izni çıktı. Onu da ağaçtan yapmak kaydıyla. Halkımız burada mangal yapmak istiyor ancak bunu milli parklar yasaklıyor. Mangal konusunda yapacağımız bir şey yok. Önemli olan burada halkımızın rahatça denize girebilmesini sağlamak.” dedi.

Başkanımız Topaloğlu, Naturland Otel’in durumunun sorulması üzerine de “Bu oteli almak isteyen çok diye biliyorum ancak buranın içler acısı halini bilmiyorlar. Kültür ve Turizm Bakanlığı, çıkaracağı ihale içerisinde Naturland Oteli’de katacak. Burayla ilgili gelen şikayetler arasında yangın tehlikesi de var. Allah korusun bir yangın çıkarsa büyük zarar oluşur. Bu konuyu bakanlığa yangın tehlikesini belirten resmi bir yazı ile bildireceğiz ve gerekli çalışmaların yapılmasını sağlayacağız.” diye konuştu.

AĞVA DERESİNİN KENARINA YÜRÜYÜŞ YOLU YAPACAĞIZ

Çamyuva Mahallesinde halkımızın rahat bir şekilde yürüyüş ve koşu yapabileceği bir parkurun olmadığının farkında olduklarını belirten Başkanımız Topaloğlu, şöyle devam etti:
“Kiriş ile Çamyuva mahallelerimizin kenarında bulunan Ağva Deresinin kenarına yürüyüş parkuru yapmayı planlıyoruz. Projelerini çiziyoruz. Tamamlandıktan sonra ihaleye çıkaracağız. Bu sayede daha kısa zamanda yapılmış olacak. Bu parkurun içerisinde yürüyüş, koşu ve bisiklet yolu olacak. Halkımızın güvenli bir şekilde spor yapabilmeleri için elimizden geleni yapacağız.”

DENİZCİLİK FAKÜLTESİNİ KUZDEREYE TAŞIYACAĞIZ

İlçemizde üniversite konusunun sık sık gündeme geldiğini hatırlatan Başkanımız Topaloğlu, “Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Partili arkadaşlarımızın girişimleriyle ilçemize denizcilik fakültesi kazandırıldı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ancak fakültedeki öğrenciler Antalya’da eğitim görüyor. Binası uygun şartlarda değil. Biz, Vali beyle Kuzdere’deki orman yangın söndürme binalarının yan tarafındaki alanı inceledik. O alana fakülteyi taşıyacağız. Vali bey ve biz bu işin takipçisiyiz. Gerekli yazışmalar devam ediyor. Yazışmaların tamamlanmasının ardından kollarımızı sıvayacağız.” ifadelerine yer verdi.

Vatandaşlardan gelen sorunları tek tek dinleyen ve notlarını alan Başkanımız Topaloğlu, amaçlarının hizmet olduğunu ve bütün sorunları çözmek ve en iyi hizmeti vererek Kemer’i daha modern bir görünüme kavuşturmak için koltuğa oturduklarını kaydetti.