CAMİLER VE DURAKLAR KORONAVİRÜSE KARŞI DEZENFEKTE EDİLİYOR

CAMİLER VE DURAKLAR KORONAVİRÜSE KARŞI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nun destekleriyle ilçemizde bulunan camiler, Kur’an kursları ve duraklar dezenfekte edilmeye başlandı.

Dünyanın ve Türkiye’nin gündeminde yer alan koronavirüse karşı belediye olarak alınan tedbirlere başlanıldı.

Başkanımız Topaloğlu, Kemer’de endişe verici bir durumun olmadığını, bugün itibariyle camilerde, Kur’an kursları ve duraklarda dezenfekte çalışmalarına başlanıldığını söyledi. İlerleyen günlerde, Adalet Sarayı, Savcılık ve tüm resmi dairelerde de dezenfekte işlerinin devam edeceğini belirtti.
Koronavirüse karşı alınan tedbirleri sıklaştıran belediye ekiplerimiz, halkımızın sıkça bulunduğu camilerde ve duraklarda ilaçlama çalışması yaptı.

İlçe genelindeki tüm cami ve duraklarda ilaçlama yapan ekiplerimiz, hafta sonu da resmi kurumlar ve okullarda dezenfekte çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkanımız Topaloğlu, “Koronavirüse karşı her türlü tedbiri alıyoruz. Bugün camilerde ve duraklarda dezenfekte çalışmalarına başladık. Hafta sonu da resmi kurumlarda ve okullarda ilaçlama işlemleri devam edecek. Halkımız hiçbir şeyden endişe etmesin. Belediye olarak önlemlerimizi alıyoruz. Herkes temizliğe dikkat etsin. Mümkün olduğunca tokalaşma ve sarılma olmasın.” diye konuştu.

13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2