Çalışmalarınız Örnek Oluyor

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret eden CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, “Sosyal demokrat bir anlayışla hizmet veren belediyemizin çalışmalarını takdirle takip ediyoruz" dedi
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, CHP Kemer İlçe Başkanı Erdem Cesur ile birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti. Kemer Belediyesi'nin sosyal demokrat bir anlayışla verdiği hizmetleri takdirle takip ettiklerini kaydeden Kara, “Çamyuva 30 Ağustos Zafer Parkı'nın Kemer'e ve turizme hayırlı olmasını diliyorum. Diğer belediyelere örnek olacak çalışmalar sergiliyorsunuz. Hizmetlerinizde başarılar dilerim” dedi.
Bu nazik ziyareti için Niyazi Nefi Kara’ya teşekkür eden Başkan Gül ise, “Çamyuva 30 Ağustos Zafer Parkı vizyon projelerimizden biri oldu.Hemşerilerimin de büyük takdirini topladı programa aldığımız ve meclisimizin onayladığı diğer büyük projeleri de önümüzdeki aylarda hayata geçireceğiz. Kemerimize hizmet bizim için onurdur.” diye konuştu.
Ziyaret sonunda Başkan Gül, Chp’li Vekil Kara’ya Kemer tablosu hediye etti.
Ziyarette Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Semih Top da hazır bulundu.