“BÜYÜK ÖDÜL” TİYATRO OYUNU SERGİLENDİ

“BÜYÜK ÖDÜL” TİYATRO OYUNU SERGİLENDİ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, “Büyük Ödül” başlıklı tiyatro gösterimini izledi.

Emine Öney tarafından kaleme alınan Büyük Ödül adlı tiyatro oyununun gösterimi, belediyemiz Kültür Salonu’nda yapıldı.

İlginin oldukça fazla olduğu tiyatro oyununa, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nun yanı sıra, Başkanımız Topaloğlu’nun eşi Fikriye Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcımız Sebahattin Esen, meclis üyelerimiz ve vatandaşlar katıldı.

İyilik yapmak ve güzel düşünmek temalı oyunu sergileyen Kemer Belediyesi Kemer Sanat Gönüllüleri Tiyatro Topluluğu, gösterimi izleyenlere zaman zaman eğlenceli anlar da yaşattı. İki perdeden oluşan oyunda, yaklaşık 22 kişilik ekip izleyenlerden büyük alkış topladı.

Davetlilerin tiyatroyu ilgi ve beğeniyle takip ettiklerini belirten Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, davetlilere güzel anlar yaşattıkları için Emine Öney ve ekibine teşekkür etti.

Başkanımız Topaloğlu, Öney ve ekibinin uzun süredir çalıştıklarını bildiklerini anlatarak, “Emek vermeden hiçbir şeyin olmayacağını gördük. Güzel ve anlamlı bir oyundu. Uzun süredir çalışıyorlar. Emekleri boşa çıkmadı. Salon da doldu. Eğer salon dolmamış olsaydı herkes üzülürdü. Emine öğretmenime, ekibine ve desteklerini esirgemeyen belediye personelime teşekkür ediyorum.” diye ekledi.

Oyunun yönetmeni Emine Öney ise bu gösterinin ilk oyunları olduğunu belirterek, Kemer sevdalısı olarak güzel olan her şeyde var olduğunu söylediğini ve sözünü yerine getirdiğini kaydetti.

Öney, desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na teşekkür etti.

Oyun sonrası Başkanımız Topaloğlu ve tiyatro ekibi hatıra fotoğrafı çektirdi.

Büyük Ödül isimli oyun, 18 Mart’a kadar her Salı, Cuma ve Pazar günleri belediyemiz Kültür Salonu’nda sergilenmeye devam edecek.

15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2