BİSİKLET YOLLARI TAMAMLANDI

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, basketbol sahası ve açık hava

BİSİKLET YOLLARI TAMAMLANDI

Belediye meclisimizin ön gördüğü ve Ulaşım Koordinasyon Merkezince (UKOME) yapılması kararlaştırılan bisiklet yolları ve yaya geçitleri tamamlandı.
Bisiklet yolları ve yaya geçitlerinin boyanmasının ardından ulaşıma açılan bisiklet yolları, bisiklet tutkunlarında da ayrı bir heyecan yarattı.
Yapılan çalışmalar kapsamında Merkez mahallesi Yalı ve Deniz caddeleri ile Göynük Mahallesi Zübeyde Hanım caddesine toplamda 4 bin 850 metrekare mavi yol çizgisi ve 5 bin 320 metre beyaz şerit çizgisi yapılarak boyandı.
Ayrıca UKOME kararı olan yay geçitleri için bin 200 metrekare sarı renge boyama işlemi de yapıldı.

Görüntünün olası içeriği: açık havaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava