Bisiklet Rallisi Kemer’de Start Aldı

Dağ bisiklet yarışlarına yeni bir soluk getirmek amacıyla Kemer Belediyesinin katkıları ile düzenlenen Türkiye ilk Dağ Bisiklet Rallisi yarışları bu gün başladı.
Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad, Garnizon Komutanı Binbaşı Yasin Berçin, Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı ve Kemer Sahil Güvenlik Bot Komutanı Kıdemli Üsteğmen Hasan Özak ve KETOB Başkanı Tayyar Gül’ün katıldığı Organizasyonun ilk yılında böylesine zorlu bir yarış için yabancı sporcularda ilgi gösterdi. Etkinlikte 56 Türk Sporcu, 12 Rusya, 2 İsrail, 1 İngiliz ve 1’de Almanya’dan sporcular kayıt yaptırırken, gelecek yıllar için uluslararası katılım için umut verdi.
Yarışmanın startını veren Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan tüm yarışmacılara başarılar dilerken, protokol üyeleri aynı düşünceler içerisinde başarılar dilediler.
TRANS TAURUS etkinliği dağ bisikleti yarışlarına yeni bir soluk getirerek Türkiye’de oldukça yeni olan etap yarış formatında yapılan ilk etkinliklerden birisi olan Bisiklet rallisi 3 gün sürecek.
3 gün boyunca Toros dağlarının eşsiz manzarası eşliğinde sporcular,190 km’lik parkurda kondisyon ve dayanıklılıklarını test edecekler.