Birliğimizi Kimse Bozamaz

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Birlik ve Beraberlik çerçevesinde yayınladığı mesajında, " Kemer'de yaşayan 36 etnik kökenden insanlarımız şimdiye kadar birlik ve beraberlik içerisinde yaşamış ve bugünden sonra da yaşamaya devam edecektir. Atalarımızın bizlere bıraktığı bu güzel topraklarda ve cennet bahçesi ilçemiz Kemer'de, şimdiye kadar olduğu gibi bugünden sonra da, herhangi bir olumsuz olayın yaşanmasına hiç bir şekilde müsaade etmeyeceğiz. Ne olduğu ve nereden geldiği belli olmayan insanların, kavga ederek yada seslerini yükselterek bir başkasının kişilik haklarını gasp etme girişiminde bulunmasına veya dil uzatmasına, dolaysıyla bu tür ne olduğu belli olmayan kişilerin mikrop gibi çoğalmalarına asla ama asla müsaade etmeyeceğiz.