Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Kemer Belediyesi tarafından birimler arası futbol turnuvası başladı. Açılış maçı Fen İşleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü arasında gerçekleştirildi.

Kemer Belediyesi tarafından birimler arası kaynaşmayı sağlamak ve çalışanların sosyal etkinlikler içerisinde yer alması amacıyla futbol turnuvası düzenlendi. Açılış Fen İşleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü arasında oynanırken, Fen İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü'nü 4-3 mağlup ederken, Basın Yayın ve Halka İlişkiler Müdürlüğü ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü arasında oynanan maçta ise, Basın Yayın 6-3 yenildi. Maçı, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ve Semih Top'da izlerken, birim müdürleri de takımlarını yalnız bırakmadılar. Maçlar öncesi açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Birimler arası kaynaşmayı sağlamak ve belediye çalışanlarının sosyal etkinlikler içerisinde yer almasını sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, turnuvaya katılan birimlere başarılar diledi.