Belediyemizin kardeş şehirlerinden Ukrayna’nın Lviv...

Belediyemizin kardeş şehirlerinden Ukrayna’nın Lviv ve Truskavest Beldesi’nin yöneticilerinden Yuriy Kotyk ve ailesi Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na ziyarette bulundu.
Başkanımız Necati Topaloğlu, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yuriy Koytk ve değerli ailesine Kemerimizin tarihi ve doğa güzelliklerini tanıtan bir gezi düzenledi.
Lviv ve Truskavest Beldesi yöneticisi Koytk, Başkanımız Topaloğlu’nun misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti göstermek ve teşekkürlerini sunmak için, 1659 yılında, Konotop şehrindeki savaşta Ukrayna ordusuna destek veren Osmanlı ordusu askerlerinden birine ait olan yüzüğün parçasının kopyasını armağan etti.
Başkanımız Topaloğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yuriy Koytk ve ailesine Kemer tablosu hediye etti.