BELEDİYEMİZİN ARAÇ FİLOSUNA YENİLERİ KATILIYOR

BELEDİYEMİZİN ARAÇ FİLOSUNA YENİLERİ KATILIYOR

Belediyemizin araç filosu, halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek adına yenileniyor.

Miadını dolduran araçların yenilenmesi ile halka daha iyi ve kaliteli hizmet vereceklerinin bilincinde olan Başkanımız Topaloğlu ve ekibi, kolları sıvadı.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünde ve beton santrali üretim tesisinde kullanılmak üzere tekerlekli eksvatör ve hidrolik vinç monteli kamyon alımı yapıldı.

Alınan eksvatör ve vinç monteli kamyon sayesinde belediyemizin kendi ürettiği betonla halkımıza daha seri şekilde hizmet verme olanağı oluştu.

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünün de aktif olarak kullandığı 3 adet yol süpürme aracının ekipmanları yenilendi.

Daha temiz bir Kemer için karınca misali çalışan ekiplerimiz, tamiri yapılan ve ekipmanları yenilenen bir adet çöp kamyonu ile de çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

Öte yandan, yaz sezonundaki yoğunluk sebebiyle, taleplerin geri çevrilmemesi ve halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek adına araç filomuz genişletilmeye devam ediliyor.

HEM TASARRUF EDİYORUZ HEM DE YATIRIM YAPIYORUZ

Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar tasarrufa önem veren Başkanımız Necati Topaloğlu, büyük borçla devraldığı belediyemizi, halkla kaynaştırmak için elinden geleni yapmaya devam ediyor.

Halkımıza en kaliteli hizmeti vermek için çalışan Başkanımız Topaloğlu, "Belediyemize, makine, teçhizat ve ekipmanları için toplamda 4 milyon 156 bin 66 lira 69 kuruş değerinde yatırım yaptık. Daha öncede 3 tane çöp toplama aracı , 1 tanede hibe olarak yol süpürme aracı filomuza dahil edildi. Bu araçların hepsi nakit olarak alınmıştır. Bu yatırımlar doğal olarak halkımıza yapılmıştır. Kemer’e daha iyi hizmet verebilmek için bu araçlara ihtiyacımız vardı. Halkımıza verdiğimiz hizmeti artık daha hızlı yerine getireceğiz. Bu yatırımlara karşılık gelen yüzde 18 KDV oranı ve hibe dahilinde 949 bin 323 lira 68 kuruş tasarruf sağlanmıştır. Son teknoloji ile entegre edilen araçlarımız Kemer halkına ve belediyemize hayırlı olsun." şeklinde konuştu.