BELEDİYEMİZ SÜNNET ŞÖLENİNDE ANADOLU ATEŞİ NEFESLERİ KESTİ

70234509_1207221026132476_2659329718301491200_o_1207221019465810

BELEDİYEMİZ SÜNNET ŞÖLENİNDE ANADOLU ATEŞİ NEFESLERİ KESTİ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nun talimatıyla, belediyemiz tarafından sünnetleri yaptırılan 130 çocuk ve aileleri için düzenlenen sünnet şölenine yoğun katılım sağlandı.

Ahmet Erkal Spor Tesislerinde düzenlenen sünnet şölenine, Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç, Başkanımız Topaloğlu, Başkan Yardımcımız Emin Gül, Kemer Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç, meclis üyelerimiz ve davetliler katıldı.

Başkanımız Topaloğlu, şölen öncesi, sünnet olan çocuklar ve aileleri ile fotoğraf çektirdi.

Daha sonra sahneye Anadolu Ateşi çıktı ve renkli görüntülerin ortaya çıktığı gösteriyi izleyenlere harika bir akşam yaşattı.

Kaynağını Anadolu’nun binlerce yıllık mitolojik ve kültürel tarihinden alan Anadolu Ateşi, yaklaşık 1 saat boyunca her yöreden derlenmiş dans figürlerini sergiledi.

İzleyenleri adeta mitolojik bir tarihe götüren Anadolu Ateşi, gösterdiği performansla izleyenlerden tam not aldı.
Anadolu Ateşi’nin şovundan sonra sahneye çıkan Başkanımız Topaloğlu, tüm dansçılarla selamlaştı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren belediye personelimiz Ali Koca için çok üzgün olduklarını ifade eden Başkanımız Topaloğlu, önceden planlan şölen programını iptal edemediklerini kaydetti.

Personelimiz Koca’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileyen Başkanımız Toplaoğlu, cenaze nedeniyle programı kısa tutmak istediklerini ifade ederek, “Anadolu Ateşi, dünyaca ünlü bir grup. Sergiledikleri gösteriden dolayı başta Mustafa Erdoğan olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederim. Böyle bir gurubu Kemer’liler ile buluşturduğumuz için mutluyuz. Herkese iyi eğlenceler diliyoruz.” dedi.

Anadolu Ateşi’nden sonra sahne alan sanatçı Görkem Durmaz da konseri izleyenlere güzel bir akşam yaşattı.

Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Durmaz, sünnet olan çocuklarla beraber şarkı söyledi.

Kemer’de olmaktan mutluluk duyduğunu anlatan Durmaz, etkinlik için Başkanımız Topaloğlu’na teşekkür etti.