BELEDİYEMİZ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYOR

BELEDİYEMİZ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYOR

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım paketi dağıtıyoruz.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nun aldığı tedbirler kapsamında ilçe genelinde devam eden dezenfekte çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşlara da yardım paketi dağıtılıyor.

Belediye Başkan Vekilimiz Hasan Ali Acar ve Belediye Başkan Yardımcımız Emin Gül, ilçe genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım paketini kendi elleriyle teslim etti.

İçerisinde gıda ürünlerinin olduğu yardım paketlerini vatandaşlara teslim eden Başkan Vekilimiz Acar ve Başkan Yardımcımız Gül, vatandaşların başka ihtiyaçlarının olup olmadığını da sorarak, zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Yardım paketlerinin Beldibi’nden Çıralı’ya kadar dağıtımına devam edileceğini belirten Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçemiz genelinde hummalı çalışmalar hızla devam ediyor. Virüs nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlarımıza yardım paketlerini ulaştırıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bizi aramaları yeterli. Halkımız dışarıya çıkmasın ki, virüsün yayılmasını önleyelim. Biz belediye olarak tüm personelimizle sahada çalışmaya devam ediyoruz. Lütfen evde kal Kemer.” diye konuştu.

Başkan Vekilimiz Acar ve Başkan Yardımcımız Gül ise halkımızın evde kalmalarını rica ederek, yardım paketlerinin ilçe genelinde rutin olarak dağıtımına devam edileceğini kaydetti.