Belediyeden Meclis Üyeleri ve Muhtarlara Eğitim Semineri

Afyonkarahisar’da 21-24 Ocak tarihlerinde düzenlenen eğitim seminerleri devam ediyor. İçişleri Bakanlığı Emekli Şube Müdürü Cemal Özyardımcı tarafından verilen seminer oldukça verimli geçiyor.
Kemer Belediyesinin her yıl düzenlediği Belediye Kanunu eğitim seminere Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Daire Müdürleri katılıyor.
Eğitimin konusu, Meclis denetim komisyonu üyelerinin çalışmalarını kolaylaştırmak, görev ve yetkilerini anlatmak, raporlama tekniklerini geliştirmek ve denetimin genel kabul görmüş standartlara uygun yapılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen eğitimlerde ele alınan konular şöyle: “Tüm Belediye Mevzuatı, Belediye Meclis Üyelerinin Görev ve Yetkileri gibi konular.
Başkan Gül yaptığı açıklamada; Kemer Belediyesi olarak Belediye Meclis Üyelerimiz, Birim Müdürlerimiz ve halkımızın iradesiyle görevlendirilen muhtarlarımızı, yaptığımız çalışmalarda her zaman çözüm ortağı olarak kabul ettik. Her zaman söylediğimiz gibi “Biz Birlikte el ele vererek Kemer için çalışmaktayız” Meclis Üyelerim, Muhtarlarımız ve Birim müdürlerime yönelik; Belediye Kanunu, Tüm Belediye mevzuatı, Belediye Meclis üyelerinin görev ve yetkileri gibi konuları bu kampımızda görmekteyiz. Katılımcı arkadaşlarımıza bu kursun faydalı olmasını temenni ederim. Dedi