Belediyeden Kütüphaneye Kitap Bağışı

Kemer Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Hilmiye Serin kütüphanesine kitap hediye etti.
Kemer Belediye Başkan Vekili Aslı Bayar Ulukapı, Başkan Yardımcısı Semih Top ve Kültür Müdürü Hasan Canlı “Kütüphaneler Haftası” nedeniyle Hilmiye Serin Kütüphanesini ziyaret ederek kütüphaneye katkıda bulundu.
Kitap bağışı hakkında açıklama yapan Kemer Belediye Başkan Vekili Aslı Bayar Ulukapı, “belediye olarak Başkanımız Sayın Mustafa Gül’ün önderliğinde eğitime önem verdiklerini belirterek, çeşitli bilgi ve kültür bilgilerini barındıran bu eserlerimizi öğrencilerin faydalanması adına Hilmiye Serin kütüphanesine hibe ettik. İnşallah Kemer’de eğitim gören öğrencilerimize eğitim adına bir nebze de olsa yardımcı olduk. Yaptığımız bu kampanya ile vatandaşlarımızda katkılarıyla ilçemize zengin bir kütüphane kazandırmış olacağız, elimizden geldiğince bu kampanyaya destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Kütüphane Uzman Şefi Mehmet Kaya ise Başkan Vekili Aslı Bayar Ulukapı’ya ve Başkan Yardımcısı Semih Top’a katkılarından dolayı teşekkür etti.