Belediye Sevgililer Gününü Unutmadı

Kemer İlçesinde Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün talimatı ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü,14 Şubat Sevgililer Gününde Kemer’li sevgilileri unutmadı.
Başkan Mustafa Gül’ün talimatı ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü birimi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla İlçe merkezi ve mahallerde Hastaneler, Sağlık Ocakları, Adliye, Jandarma, Emniyet Müdürlüğü ve Resmi dairelerin yanı sıra bankalara 5 bin adet karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.
Kemerli vatandaşlar sevgililer gününde kendilerini unutmayarak çiçek dağıtan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve ekibine teşekkür ettiler.
Başkan Mustafa Gül yaptığı açıklamada “Sevginin en güzel örneklerini içerisinde barındıran Kemer’imizde, en güçlü silahımızın sevgi olacağı bir dünya umuduyla, “14 Şubat Sevgililer Gününüzü kutluyor”, sevgi ve anlayışın giderek çoğaldığı günler diliyorum. Sevginiz ve sevgimiz hiç bitmesin” dedi.