Belediye Kemerli Vatandaşları Expo'ya Ücretsiz Taşıyor

Her Hafta Perşembe günü vatandaşlarını ücretsiz EXPO 2016’ya taşıyan Kemer Belediyesi bir ilke daha imza attı.
Kemer Belediyesi Kemer’de yaşayan vatandaşları, EXPO 2016’ya taşıyarak mutlu ediyor.
Kemer Belediyesi ve EXPO 2016 Antalya Ajansı işbirliği ile gerçekleştirilen program kapsamında, ikincisini düzenlediği EXPO 2016’da buluşan ve EXPO 2016’ya gitmenin mutluluğunu yaşayan vatandaşlar Kemer Belediyesine teşekkür ediyor.
Kemer belediyesinin de yer aldığı 150 metrekare alana sahip sergileme alanında “yaşanabilir kent” idealini yeşerten, Kemer Belediyesi standını ve Sergi alanını gezen vatandaşlara çocuklar için tasarlanan Çocuk Bilim ve Teknoloji Merkezi başta olmak üzere Çocuk Adası, EXPO Kulesi, Kongre Merkezi, Restoranlar Sokağı gibi yapılar hakkında bilgi verildi. Kemerli vatandaşlar ziyaretin anısına Kemer Belediyesi “yaşanabilir kent” teması önünde hatıra fotoğraf çektirdi.
Yetkililerden alınan bilgiye göre; Her Perşembe günü EXPO 2016 düzenlenen gezi, Kemer Belediyesi KEBİM servisine müracaat eden Kemerli vatandaşlara, taşıma ve EXPO 2016 giriş ücretsiz olup bu hizmet vatandaşların hizmetine 30 Ekim 2016 tarihine kadar devam edecek.