Belediye Çalışanlarına Eğitim Semineri

Sayıştay 4. Daire eski Başkanı, emekli Abdurrahman Acar, Kemer Belediyesi çalışanlarına mevzuatlar ve ihale kanunu ile ilgili eğitim semineri verdi. Tüm gün sürecek olan eğitime Başkan Mustafa Gül’de katıldı.
Kemer Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere Başkan Mustafa Gül’ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Nuray Minta, Daire Müdürleri ve çalışanlar katıldı. Abdurrahman Acar seminer sırasında çalışanların merak ettikleri soruları da yanıtladı. Acar, belediye kanunları ve ilgili mevzuatlar ile ihaleler, alım, gelir, gider, ödemeler ve harcamalar gibi kalemlerle, belediyelerin bakanlık ve diğer mahalli idare birimleri ile yaptığı yazışmalar gibi konularda bilgiler aktardı.
Mola sırasında Başkan Mustafa Gül Kebim odasında Abdurrahman Acar ile bir süre sohbet etti, okul servisleri ve imar konusunda görüşlerini alarak karşılıklı sohbet eden Başkan Gül eğitimin çok önemli olduğunu belirterek Acar’a teşekkür etti.