BELEDİYE BİNAMIZDA ATEŞ ÖLÇÜMÜ YAPILIYOR

BELEDİYE BİNAMIZDA ATEŞ ÖLÇÜMÜ YAPILIYOR

Belediyemiz koronavirüs tedbirleri kapsamında, binaya giriş ve çıkışlarda gerek personelimiz gerekse halkımızın ateşini ölçüyor.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, kısa sürede dünyayı saran ve Türkiye’de de etkisini gösteren koronavirüs salgınına karşı önlem almaya devam ediyor.

Vatandaşlarımızın toplu kullanım alanlarında dezenfeksiyon çalışmalarına rutin olarak devam eden belediye ekiplerimiz, halkımızın sağlığını korumak adına tüm birimlerimizle hummalı çalışmalar yürütüyor.

Başkanımız Topaloğlu, çalışması zorunlu olan personelin dışında evden çalışma sistemini de hayata geçirdi.

Bu süreçte alınan tedbirler kapsamında belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, belediyemiz bina giriş ve çıkışlarında personelimiz ve vatandaşlarımızın dijital temassız ateş ölçerle vücut ısılarını kontrol ediyor.

PAZAR YERLERİNDE DE HALKIMIZIN ATEŞİNİ ÖLÇÜYORUZ

Belediye binamız giriş ve çıkışlarında yapılan ateş ölçümlerini uygulayan belediye ekiplerimiz, çok sayıda vatandaşın geldiği pazar yerlerinde de ateş ölçümlerine devam ediyor.

Başkanımız Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Koronavirüse karşı aldığımız tedbirleri elden bırakmıyoruz. Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Ekiplerimiz sahada hummalı şekilde çalışmaya devam ediyor. Alınan tedbirler kapsamında ilçe genelinde dezenfeksiyon çalışmaları aralıksız sürüyor. Belediye giriş çıkışlarında ve pazar yerlerinde de halkımızın ateşinin ölçümünü yapıyoruz. Ateşi yüksek çıkan olursa ilgili sağlık kuruluşuna yönlendireceğiz. İnşallah bu salgından el birliği ile kurtulacağız.” diye konuştu.

Belediye Başkan Vekilimiz Hasan Ali Acar’da belediye binamızda ve pazar yerlerinde uygulanan ateş ölçümünü yerinde inceledi.

Öte yandan belediye ekiplerimizden bir kişi mesai saatleri içerisinde gün boyunca belediye binamızda giriş ve çıkışlarda halkımızın vücut ısılarını kontrol etmeye devam edecek.

15 14 13 12 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1