BELEDİYE BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, BEYCİK HALKI İLE BİR ARAYA GELDİ

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, masa ve açık hava

BELEDİYE BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, BEYCİK HALKI İLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Beycik Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek şikayetlerini dinledi.

Beycik Mahallesindeki meşhur Çınaraltında yapılan halk toplantısına, Belediye Başkan Yardımcılarımız Emin Gül ve Gülsüm Bal, Çamyuva Mahallesi sorumlumuz Özgür Şahin ile Tekirova Mahallesi sorumlumuz Adem Barış, birim müdürlerimiz ve Beycik Mahalle Muhtarı Arif Namdar da katılım sağladı.

Toplantı öncesi Başkanımız Topaloğlu, Beycik halkına belediye olarak yapılan hizmetler hakkında kısa bilgiler verdi.

Başkanımız Topaloğlu, Beycik Mahallesinin doğası ile Kemer’in en güzel yerlerinden biri olduğunu ifade ederek, mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinlemeye ve tüm sıkıntıları çözmeye geldiklerini kaydetti.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkanımız Topaloğlu, ilgili birim müdürlerimize talimat vererek sorunların en kısa zamanda çözüme kavuşacağını bildirdi.

Beycik Mahalle sakinlerinin en çok şikayet ettiği başı boş gezen sokak hayvanlarıyla ilgili notlar alan Başkanımız Topaloğlu, konuyla ilgili belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğüne gerekli talimatları vereceğini ve en kısa sürede sorunun ortadan kaldırılacağını kaydetti.

Mahalle sakinleri, piknik yapan ve ateş yakan vatandaşlar için gerekli uyarı tabelalarının konulmasını da istedi.

Konuyla ilgili notlar alan Başkanımız Topaloğlu, Fen İşleri Müdürümüz Baki Yalın’a gerekli talimatları vererek, uyarı tabelalarını en kısa sürede Beycik Mahallesinin belirli noktalarına koyacaklarını aktardı.

Başkanımız Topaloğlu, toplantı sonrası mahalle sakinleri ile bir süre sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, masa, bebek ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, kalabalık, masa ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, kalabalık, masa ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve açık hava