Beldibi Yeniden Mahalle Oldu

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “1994 yılında Belde, 2009 yılından önce Konyaaltı Belediyesinin sonra da Göynük Beldesinin mahallesi olan 6360 sayılı yasa ile mahalle statüsü de kalmayan Beldibi halkına 2014 seçimleri öncesi verdiğimiz sözü tuttuk ve Beldibi tekrar mahalle oldu” diyerek, Göynük Mahallesine bağlı Beldibi’nin yaptıkları çalışma sonucunda Mahalle statüsü kazandığını söyledi.
Başkan Gül yaptığı açıklamada; Beldibi halkına özellikle söz vermiştik. “2014 seçimlerinde yeniden seçilirsek Beldibi’ni yeniden mahalle yapacağız” diye. Şimdi vermiş olduğumuz sözü yerine getirdik. Seçimlerden sonra Meclis Üyesi arkadaşlarımızın vermiş olduğu önerge ile de konu gündeme gelmişti diyerek; “ Biz Beldibi’nin yeniden Mahalle olması için halkımıza sözümüzü vermiştik. Hatta Beldibi tabelasını da kaldırmadık o tabela her zaman orada oldu. Beldibi’nin yeniden Mahalle olmasında emeği geçen İmar Müdürümüz ve Başkan Yardımcımız Nuray Minta’ya vermiş olduğu ciddi bir uğraş için özellikle teşekkür ederim. Ayrıca eski muhtarımız Ömer Talih beye ve Beldibi halkına vermiş olduğumuz sözü yerine getirmenin mutluluğunu da birlikte yaşıyoruz. Beldibi’ne ve İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

13331091_542254495962469_2044024576659523017_n