BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU'NUN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

99155337_1441669236020986_3374164983918100480_o

BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU'NUN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bayramların, insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günler olduğunu kaydeden Başkanımız Topaloğlu, "Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının en yoğun şekilde yaşandığı Ramazan ayını geride bırakarak, Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Evlerimizde, ailelerimizle hep birlikte kutlayacağımız bu bayramda tüm halkımızın şeker tadına bir bayram geçirmesini temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında evlerimizde geçireceğimiz bu Ramazan Bayramında, halkımıza hizmet vermek için görevleri başında olacak sağlık çalışanlarımıza, güvenlik güçlerimize, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli olan her çalışanımıza da teşekkür eden Başkanımız Topaloğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ramazan Bayramı’nın ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.” dedi.