BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU'NUN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, okyanus, gökyüzü ve açık hava, şunu diyen bir yazı 'KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN O f /antalyakemerbelediyesi @kemerbelediyesi @kemerbelediye KEMER Necati TOPALOĞLU KEMER BELEDİYE BAŞKANI'

BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU'NUN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bayramların, insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günler olduğunu kaydeden Başkanımız Topaloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bayramlar toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz en müstesna günlerdir. Bu mübarek Kurban Bayramının anlamına uygun bir hoşgörü ve barış ortamı içerisinde geçirilmesini diliyorum. Kemerli vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum.”