BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NUN KANDİL MESAJI

88126536_1367440063443904_4631468801001521152_o

BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NUN KANDİL MESAJI

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mübarek üç ayların da habercisi olan Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımlayan Başkanımız Topaloğlu, barışın ve huzurun sağlanabilmesi için bugünlerin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Başkanımız Topaloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin üç aylarını ve Regaib kandilini tebrik eder, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."