BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU'NUN KADİR GECESİ MESAJI

96148627_1432695850251658_9099019526611140608_oBAŞKANIMIZ TOPALOĞLU'NUN KADİR GECESİ MESAJI

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Topaloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne kavuşmuş bulunmaktayız. Bu özel ve değerli gecenin milletimiz için bir milat ve kurtuluş destanın başlangıcı olan 19 Mayıs tarihine denk gelmesi de güzel bir tesadüf oldu. Bu sene ne yazık ki korona virüs salgını dolayısıyla Ramazan ayına buruk ve hüzünlü girdik. Temennim yaşadığımız bu zor günlerin bu gece yapılacak dualarla son bulmasıdır." şeklinde konuştu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu hastalıkla mücadele eden hastalarımıza, sağlık çalışanlarına da dua etmek gerektiğinin altını çizen Başkanımız Topaloğlu, "Mübarek Kadir gecesinde dualarımız, ülkemizi etkisi altına alan Kovid-19 için mücadele eden sağlık çalışanlarımızı, güvenlik güçlerimizi, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli olan her çalışanımızı anarak yapılmalı, tüm insanlık için sağlık ve hayırlara vesile olmasını dilemeliyiz. Bu manevi gecemizin tüm İslam alemine barış, kardeşlik, huzur ve hayırlar getirmesini temenni ederim." dedi.

Bin Aydan Hayırlı Olan KADİR GECEMİZ Mübarek Olsun...