BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NDAN YILBAŞI MESAJI

81354022_1315770701944174_5114155861589098496_oBAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NDAN YILBAŞI MESAJI

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, yılbaşı dolayısıyla halkımızın yılbaşını kutladı.

İlçemizde yaşayan halkımızın ve yerleşik yaşayan yabancıların yılbaşını kutlayan Başkanımız Topaloğlu, yayınladığı mesajında, şu ifadelere yer verdi:

“Acı olayları, güzel anıları ve sevinçleriyle dolu bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla giriyoruz. Önümüzdeki yıl, geleceğimizin daha güzel olması için hepimizin üzerine sorumluluklar düşüyor. Bizler, aynı ilçede yaşayanlar olarak en önemli sorumluluğumuz, ‘birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmak’ olduğunu düşünüyorum. 2020 yılının mutlu, sağlıklı, huzurlu ve kardeşlik içerisinde geçmesini temenni ediyor, tüm halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”