BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NDAN VALİ KARALOĞLU’NA ZİYARET

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NDAN VALİ KARALOĞLU’NA ZİYARET

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Diyarbakır Valiliğine atanan Vali Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.

Vali Karaloğlu’na yeni görev yerinde başarılar dileyen Başkanımız Topaloğlu, “Antalya’ya ve Kemer’e kattığı değerlerden dolayı Antalyalılar ve Kemerliler sizi unutmayacak.” dedi.

Başkanımız Topaloğlu, Antalya’ya ve Kemer’e her anlamda destek olduğu için Vali Karaloğlu’na teşekkür ederek, “Değerli valimiz Kemer için çok şey yaptı. Kemer’e ve Kemerlilere desteklerini hiçbir zaman esirgemedi. Antalya’daki başarılarını Diyarbakır’da da sürdüreceğine hiç şüphemiz yok. Valimiz Münir Karaloğlu, Kemer’de yapılması planlanan su altı müzesinin bir an önce yapılmasını istedi ve su altı müzesinin Kemer’e farklı bir vizyon kazandıracağını söyledi. Biz de belediye olarak su altı müzesini Kemer’e kazandıracağımızı ilettik. Kendilerine Kemer’e kazandırdığı harika projelerden ve başarılarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinde de başarıları daim olsun.” diye konuştu.

Başkanımız Topaloğlu, ziyaret sonrası Vali Karaloğlu’na Kemer tablosu hediye etti.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Vali Karaloğlu da ziyaretlerinden dolayı Başkanımız Topaloğlu’na teşekkür etti.