BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NDAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar

BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NDAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, 21 Haziran Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkanımız Topaloğlu, Türk örf ve adetlerinde babalarımızın ailenin temel taşı olduğunu ifade ederek, mesajında şunları kaydetti: “Babalarımız, sadece bir gün değil her an saygıyla anılması gereken değerli varlıklarımızdır. Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız olarak çocuklarına sunan, ailenin mutluluğu ve huzuru için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz vatanımızın uğrunda canlarını veren şehitlerimizin babaları başta olmak üzere tüm babaların bu anlamlı gününü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.” şeklinde konuştu.