BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, YABANCI GELİNLERLE BİR ARAYA GELDİ

1

BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, YABANCI GELİNLERLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Kemer’de yerleşik olarak yaşayan yabancı gelinlerle bir araya geldi.

Beldibi Mahallesi’nde bir otelde yabancı gelinlerle bir araya gelen Başkanımız Topaloğlu’na, Beldibi Güzelleştirme ve Geliştirme Platformu’ndan Bülent Çimenli, Beldibi Mahallesi Muhtarı Bayramali Talih, birim müdürlerimiz, ASAT Kemer Şube Müdürü Emre Akdemir ve Kemer’de ulaşımı sağlayan durak başkanları katıldı.

Çocuklar tarafından Türk Bayraklı pasta ile karşılanan Başkanımız Topaloğlu, çocuklarla da tek tek ilgilenerek başlarını okşadı.

Yabancı gelinler, Başkanımız Topaloğlu’na, Beldibi Mahallesi’nde yaşadıkları sıkıntıları tek tek anlattı.
Sorunları tek tek dinleyen Başkanımız Topaloğlu, not alarak birim müdürlerimize gerekli talimatları verdi.

2

Yabancı gelinler, Beldibi Mahallesi’nde, ulaşım, kreş, çocuklar için oyun alanları, parklar, temizlik, sahilde vatandaşların rahatlıkla denize girebileceği alanların oluşturulması ve yeniden düzenlenmesi, engelliler için yürüyüş platformlarının oluşturulması gibi konularda isteklerini bildirdi.

Başkanımız Topaloğlu, Beldibi Mahallesi’nde imar sorunu olması nedeniyle herhangi bir çalışma yapılamadığını ancak belediye olarak her türlü hizmeti vermeye hazır olduklarını belirtti.

Toplantıda konuşan Başkanımız Topaloğlu, ulaşım konusunda Beldibi ve Göynük mahallelerinde ring seferlerinin başlayacağı müjdesini verdi.

3

Ulaşımda yaşanan sıkıntıları en kısa sürede çözeceklerini ifade eden Başkanımız Topaloğlu, diğer sorunlarla ilgili de şunları kaydetti:

“Öncelikle burada bulunanlar bizim yabancı gelinlerimiz değil. Sizler bizim artık bir parçamızsınız. Sorunlarınızı çözmek için elimizden geleni yapacağız. Kreş konusunda bazı prosedürler var. İskan olmadığı için bina yapamıyoruz. Ama Beldibi Hizmet Binamızı eğitim ve kültür merkezi gibi veya bir dernek gibi kullanabiliriz. Çöp kutuları en kısa sürede yerlerine koyulacak. Çocukların güvenle oyun oynayabileceği parkları yapacağız. Atatürk Parkı’nda bulunan iki parkın oyun gruplarının eksiklerini giderip çevrelerinde düzenleme yapacağız. Parklarda çocukların güvenliğini sağlamak için çevresine te örgüler veya başka bir sistem kuracağız. İmar olmadığı için bazı şeyleri yapamıyoruz. İnşallah imar sorunu çözülecek ve Beldibi hak ettiği hizmeti alacak.”

Başkanımız Topaloğlu, daha sonra Türk Bayraklı pastayı yabancı gelinler beraber kesti.

4

Toplantı sonrası Atatürk Parkı ve sahilde incelemelerde bulunan Başkanımız Topaloğlu, birim müdürlerimize yapılacak çalışmalarla ilgili gerekli talimatları verdi.

Başkanımız Necati Topaloğlu, yabancı gelinlerin istediği çalışmaları en kısa zamanda yapacaklarının sözünü de verdi.

Yabancı gelinler ise kendilerine zaman ayırıp sorunlarını dinledikleri için Başkanımız Topaloğlu’na teşekkür etti.

Öte yandan, yabancı gelinler, Başkanımız Topaloğlu’nun eğitime yaptığı hizmetler içinde ayrıca teşekkürlerini sundu.

22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5