BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU: “VALİ KARALOĞLU, ANTALYA İÇİN BÜYÜK BİR KAZANÇTIR”

101547910_1452122884975621_8812103328847626240_o

BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU: “VALİ KARALOĞLU, ANTALYA İÇİN BÜYÜK BİR KAZANÇTIR”

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kemer’deki kaçak yapıların yıkılmasıyla ilgili gösterdiği mücadeleden dolayı Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na teşekkür etti.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin ile ‘Tedbiri elden bırakma çok yaşa Antalya’ konulu bir basın toplantısı düzenleyen Vali Karaloğlu, kaçak yapılarla ilgili yöneltilen bir soru karşısında bu işi en iyi başaranlar arasında belediyemiz olduğunu söyledi.

Vali Karaloğlu, kaçak yapı ile mücadelenin birinci adreslerinin belediyeler olduğunun altını çizerek, “Antalya’da bin 200 kaçak yapı var. İlçe belediyeler 646 tanesini yıktı ve yıkmaya devam ediyor. Kaçak yapıları yıkma konusunda en iyi mücadele eden iki belediye Kemer ve Kepez’dir.” diye konuştu.

KEMER’DE ÇITAYI KAÇAK YAPILAR DÜŞÜRDÜ

Seçim zamanında da çarpık yapılaşmaya geçit vermeyeceklerini dile getirdiklerini söyleyen Başkanımız Topaloğlu, ilk iş ilçemizdeki büfeleri kaldırdıklarını kaydetti.
Başkanımız Topaloğlu, yeşil alanları açarak halkın kullanımına sunduklarını ve vatandaşlarımızın da bunları gördüğünü anlatarak, “Beldibi’nden Çıralı’ya kadar 31 Aralık 2017’den sonra yapılan yapıların hepsini yıkıyoruz. Çünkü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu yapıların yapı kayıt belgelerini iptal etti. Bunlarla mücadeleye hızlı bir şekilde başladık ve Beldibi’nde yıkımlarımızı tamamladık. Çıralı’da ise devam ediyoruz. Antalya Valimiz Münir Karaloğlu da kaçak yapıya geçit yok dedi. Eğer biz marka yaratmak istiyorsak kaçak yapıya göz yummamamız gerekiyor. Biz vatandaşa verdiğimiz sözü tutuyoruz. Vatandaşlarımızdan rica ediyorum. Lütfen kaçak yapı yapmasınlar.” ifadelerini kullandı.

ANTALYA VALİMİZ KARALOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun Antalya için büyük bir kazanç olduğunu vurgulayan Başkanımız Topaloğlu, “Valimiz her konuya vakıf ve çözüm üreten bir kişidir. Kemer’in de eski günlerine dönmesi için her türlü desteği veriyor. Kemer’e ve Kemer halkına verdiği desteklerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.