BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, SEYAHAT ACENTELERİNİ ZİYARET ETTİ

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan

BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, SEYAHAT ACENTELERİNİ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Türkiye’nin en önemli seyahat acentelerini ziyaret etti.

Kemer’de turizmi canlandırmak ve ilçemize daha fazla hareket getirebilmek için gecesini gündüzüne katan Başkanımız Topaloğlu, büyük seyahat acenteleriyle görüşmelerde bulundu.
Başkanımız Topaloğlu’na, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Antalya Bölge Başkanı Rıza Perçin, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Genel Sekreteri Mehmet Akbaba, Kemer Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Tıraş eşlik etti.

İlk olarak Odeon Turizm A.Ş Genel Müdürü Ozan Somaklar’ı ziyaret eden Başkanımız Topaloğlu ve beraberindeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, turizm sektöründe yaşanan son gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Başkanımız Topaloğlu, turizm sektörünün bu yıl çok umutlu olduğunu belirterek, belediye olarak da üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını ve Kemer’e katkı sağlamak için çalıştıklarını söyledi.
Başkanımız Topaloğlu, pandemi sürecinin Türkiye’de olduğu gibi Kemer’de de büyük sıkıntılar doğurduğuna değinerek, “Kemer turizm anlamında çok önemli bir yer. Biz Kemer’de turizmi daha da hareketlendirmek ve çeşitlendirmek için projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu süreçte Almanya kapıları açarsa arkasından diğer Avrupa ülkeleri de açacaktır diye umut ediyoruz. Kilit isim burada Almanya.” dedi.

UMUDUMUZU KAYBETMEDİK
Otel işletmecileri ile yapılan görüşmelere göre Ağustos, Eylül ve Ekim ayları rezervasyonlarının dolu olduğunu aktaran Başkanımız Topaloğlu, “Bizim en büyük pazarımız Rusya. Biz umudumuzu kaybetmedik. Her şey güzel olacak. Bundan sonraki zamanda turizm canlanacak diye düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

Ozan Somaklar ise ülke olarak turizmin şu anki gidişatından umutlu oluklarını belirterek, Almanya ve Rusya pazarının açılmasının çok önemli olduğuna değindi.
Daha sonra Anex Tur şirket ortaklarından Hasan Güneysu’yu ziyaret eden Başkanımız Topaloğlu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, turizmde yaşanan gelişmeler hakkında görüşlerini bildirerek, Kemer’deki turizmi canlandırmak amacıyla yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Başkanımız Topaloğlu, daha sonra Pegas Tur Genel Müdür Yardımcısı Kerem Çankaya, Tui Tur Genel Müdür Yardımcısı Murat Turgut, Corendon şirket sahibi Yıldıray Karayel, RTS Tur Akdeniz Bölge Sorumlusu Engin Süzer ve Jolly Tur Akdeniz Bölge Sorumlusu Yavuz Öztürk’ü de ziyaret ederek, sektörde yaşanan son gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Corendon şirketi sahibi Karayel, ziyarette yaptığı konuşmasında, Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un Almanya ziyareti ile umutlandıklarını belirterek, “15 Temmuzda Avrupa liste açıklayacak. Bu listede Türkiye hava sahasının da açılacağını umut ediyoruz. Kemer çok ayrıcalıklı bir bölge. Kemer’de sezonun uzaması bizim için de çok önemli. Bisiklet turizmi üzerine yapılan projeler çok önemli. Kemer’de turizmi kış aylarında da devam ettirmek gerekiyor. Bunun için yaptığınız projeleri takip ediyorum ve takdir ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Başkanımız Topaloğlu, ziyaretleri kapsamında kendisine eşlik eden sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür etti.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 7 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 2 kişiGörüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar, ayakkabılar ve iç mekan, şunu diyen bir yazı 'GROUP OF COMPANIES ότι'