BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, KORONAVİRÜS İLE İLGİLİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

YNS_7969

BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, KORONAVİRÜS İLE İLGİLİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, koronavirüs ile ilgili gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Başkanımız Topaloğlu, dünyanın ve Türkiye’nin gündeminde yer alan koronavirüs nedeniyle Kemer halkının endişeye kapılmaması gerektiğini belirtti.

Belediye olarak koronavirüse karşı tüm önlemlerin alınmaya başlandığının altını çizen Başkanımız Topaloğlu, Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Toplantıda, koronavirüsle ilgili birçok karar alındığına dikkat çeken Başkanımız Topaloğlu, “Koronavirüsle ilgili en büyük görev belediye olarak bize düşüyor. Alınan kararlara istinaden bugün öğleden sonra tüm resmi kurumlarda ilaçlama çalışmalarına başlanılacak. Camiler, hükümet konağı ve diğer resmi kurumlar belediye ekiplerimizce ilaçlanacak. Arkasından toplu taşıma araçları ilaçlanacak. Bunlar bir defaya mahsus olmayacak. Sürekli dönüşümlü olarak yapılacak. Billboardlara da koronavirüse karşı alınması gereken tedbirlerle ilgili bilgilendirme yazıları asılacak, el ilanları bastırılacak ve halkımıza dağıtılacak.” dedi.

2 TON DEZENFEKTAN ALINIYOR

Şu anda piyasada dezenfektan ve sıvı el sabunlarının bulunmadığına vurgu yapan Başkanımız Topaloğlu, açıklamasında şunlara yer verdi:

“Şu anda piyasada dezenfektan bulmak çok zor. İstanbul ile bir bağlantı kurduk ve 2 ton dezenfektan temini edeceğiz. Pazartesi ya da Salı günü elimize ulaşacak. Dezenfektan aparatlarını da hazırladık. Resmi dairelere dağıtarak insanların ellerini temiz tutmaları sağlanacak. Okulların da kapanmasının ardından gerekli çalışmalar yapılacak ve açıldıktan sonra el dezenfektanları hazır olmuş olacak. Vatandaşımız rahat olsun. Mutlaka temizliğe dikkat edelim. Belediye olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Mümkün olduğu kadar yakın temastan kaçınarak, kalabalık olan yerlerde de bulunmamaya özen gösterelim. Kemer halkı rahat olsun. Belediye olarak gerekli tedbirleri alıyoruz.” şeklinde konuştu.