BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, KEMER’İ TANITAN SERGİNİN AÇILIŞINA KATILDI

71500547_1226787237509188_6528221372181643264_o

BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, KEMER’İ TANITAN SERGİNİN AÇILIŞINA KATILDI

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Kemer’i karış karış gezerek fotoğraflayan fotoğraf sanatçısı Muhammet Dönmezer’in fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.

Kemer Crystal De Luxe Otel’de açılan sergiye, Başkanımız Topaloğlu’nun yanı sıra Kemer İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Temsilcisi Ayşegül Zeybek Uçar, Belediyemiz Tekirova Sorumlusu Adem Barış, davetliler ve oteldeki yerli ve yabancı misafirler katıldı.

Başkanımız Topaloğlu ve davetliler, serginin açılış kurdelesini keserek, hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Sergide, bölgenin bilinmeyen ve görülmeyen doğal güzellikleri gözler önüne seren fotoğraflar, yerli ve yabancı turistlerde hayranlık uyandırdı.

Sergide yer alan birbirinden güzel fotoğrafları tek tek inceleyen Başkanımız Topaloğlu, “Kemer tanıtımı için hazırlanmış olan sergide gerçekten görülmeye değer fotoğraflar var. Büyük emek isteyen bir çalışma olmuş. Bölge tanıtımı için çalışan herkese ihtiyacımız var. Emeklerinden dolayı Muhammet Dönmezer’i tebrik ediyorum.” dedi.

71266897_1226787407509171_5517576375856267264_o

Fotoğraf sanatçısı Muhammet Dönmezer, yaptığı açıklamada, Kemer’de alternatif turizm ile ilgili olarak yapılabilecek etkinlikleri gözler önüne seren bir sergi olduğunu söyledi.

Dönmezer,“Sergi için 11 ayımı ayırdım. Kemer’in güzelliklerini yansıtmaya çalıştık. Eğer başarılı olabildiysek ne mutlu bize. 3 bine yakın fotoğraf çektik ve bunun bin 100 tanesini seçtik. 100 fotonun 54 tanesini sergiliyoruz. “diye konuştu.

Fotoğraf sanatçısı Muhammet Dönmezer’in Kemer ile ilgili 37’nci kişisel sergisinde 4’ü 3 boyutlu olmak üzere toplam 54 fotoğraf yer alıyor.
Sergi yıl içerisinde belirli şehirlerde de açılacak.